The best Italian wines

a

Den nye Chianti Classico Riserva udkommer den 16. maj og nu har du den unikke mulighed for at bestille den for blot 205 DKK, inden den igen er udsolgt.

Chianti Classico Riserva fra Poggerino er blandt de bedste vine i Italien!

Veronafiere kunne sammen med Vinitaly og med bidrag fra magasinet “Wine Spectator” i år præsentere OperaWine, Finest Italian Wines: Great Producers udvalgt af Wine Spectator. Igen i år var Poggerino blandt de 100 bedste ifølge Wine Spectator. Dette amerikanske magasin er verdensledende inden for vinsektoren og når ud til over 3 millioner læsere. Hvert år smager dommerne på gode udvalgte italienske vine og giver anmeldelser og karakterer ud fra forskellige kriterier. Poggerino er blandt de 100 bedste producenter, hvilket betyder, at vi godt kan forvente, at deres Chianti Classico Riserva snart er udsolgt igen.

Vinen udkommer den 16. maj og ønsker du at have fingrene i et par flasker, kan du allerede nu forudbestille dem.

Tilbud

Baronen og det halve vinslot – Udkommer snart

Efter et forlist kærlighedsforhold er 27-årige Dennis Bach Groth ikke i tvivl. Han vil udfordre livet i det danske hamsterhjul og skipper derfor både 8-16-livet og pensionsopsparingen. Drømmen er at tale flydende italiensk og at bo og arbejde i støvlelandet. Men vokalerne driller, betalte jobs er svære at finde og kærestesorgen vil ikke slippe. Da Dennis får et job og knokler i døgndrift på et stort historisk vinslot, melder spørgsmålet sig … Har han overhovedet truffet det rigtige valg?

Baronen og det halve vinslot er historien om at turde udleve sin drøm og benhårdt at gå efter at lykkes med den. Med indædt viljestyrke og en tro på, at Italien skal give ham en plads i verden, kaster Dennis sig ud i det fremmede. I begyndelsen er der flere nedture end opture, men Dennis hører ikke til dem, der accepterer at give op og langsomt finder han sin italienske vej. Først ti år senere vender han tilbage til Danmark. Den personlige fortælling er krydret med stor indsigt i det italienske hverdagsliv, landets historie og nuværende politiske situation. Bogen viser, hvilke store oplevelser der findes i det fremmede, men den udregner også drømmens pris.

Læs mere »
Scroll til toppen

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos Groth & Persson

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.