The best Italian wines

a

Den nye Chianti Classico Riserva udkommer den 16. maj og nu har du den unikke mulighed for at bestille den for blot 205 DKK, inden den igen er udsolgt.

Chianti Classico Riserva fra Poggerino er blandt de bedste vine i Italien!

Veronafiere kunne sammen med Vinitaly og med bidrag fra magasinet “Wine Spectator” i år præsentere OperaWine, Finest Italian Wines: Great Producers udvalgt af Wine Spectator. Igen i år var Poggerino blandt de 100 bedste ifølge Wine Spectator. Dette amerikanske magasin er verdensledende inden for vinsektoren og når ud til over 3 millioner læsere. Hvert år smager dommerne på gode udvalgte italienske vine og giver anmeldelser og karakterer ud fra forskellige kriterier. Poggerino er blandt de 100 bedste producenter, hvilket betyder, at vi godt kan forvente, at deres Chianti Classico Riserva snart er udsolgt igen.

Vinen udkommer den 16. maj og ønsker du at have fingrene i et par flasker, kan du allerede nu forudbestille dem.

Nyhed

Botoxvin på hylderne!

Når vi drikker vin, ved vi virkelig, hvad der er i den? Efter et italiensk tv-program “Report” afslørede nogle snedige og ukorrekte fremgangsmåder i fremstillingen

Læs mere »
Mad

Dennis Bach Groth i det lyserøde køkken

Så har Dennis Bach Groth været med i det lyserøde Køkken. Her bliver der lavet den klassiske italienske ret “Aglio, Olio e Peperoncino”, og vinen er selvfølgelig Pinot Grigio fra Castello di Roncade.

Læs mere »
Scroll to Top

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos Groth & Persson

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.