Hvem er vi

Groth & Persson er en dansk og svensk virksomhed, som har specialiseret sig i produktion og distribution af kvalitetsvine

Thomas Persson

Thomas Persson har haft en lang karriere som ICA-køber. Han startede i 1988 og driver i dag ICA-supermarkedet i Osby, Sverige. Thomas passion for mad og vin har ført ham ud på utallige ture rundt om i verden, og besidder derfor omfattende viden.

 

Dennis Bach Groth

Dennis Bach Groth besluttede sig i 2009 at flytte til Italien uden nogen jobsikkerhed. Dette førte til et skolekursus i Arezzo og efterfølgende til mere end ti års erfaring inden for agro / vinavlssektoren i Toscana, Sicilien og til sidst i Veneto. Indtil 2020 arbejdede han som salgschef for vingården Castello di Roncade i Veneto, hvilket førte til mange spændende rejser rundt om i verden.

Historien bag GPwineshop

Venskabet mellem Thomas og Dennis begyndte i 2013, da Thomas og en gruppe svenske iværksættere besøgte provinsen Treviso for at lære om traditionerne bag områdets produkter. Turen omfattede et besøg på vingården Castello di Roncade, hvor den daværende salgschef Dennis Bach Groth var til stede. De to grundlagde firmaet Groth & Persson, og ud over at sælge vin driver de en vinbar og giver rådgivning til vinproducenter. Sammen repræsenterer de en unik viden i sektoren, som har det primære formål at altid garantere kunderne de bedste produkter til den rigtige pris.

Scroll to Top

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos Groth & Persson

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.