Dennis Bach Groths bog “Ti år i Italien” udkommer i februar 2023

Hvis alt går efter planen udkommer bogen i februar 2023

Ti år i Italien er en bog, der handler om at leve sin drøm ud. Udover at fortælle historien om, hvordan et arbejdsliv med vin i fokus bliver bygget op, giver bogen også et suverænt indblik i det italienske hverdagsliv, landets historie og velkommen baggrundsviden på den politiske situation. Bogen viser, hvilke store oplevelser der findes i det fremmede, men den udregner også drømmens pris. Det er historien om en ung mand med hjertesorg, der med stor kraft beslutter sig for, at Italien skal give ham en plads i verden.

Hvidvin

Hvilken type druesort er Grillo?

En god Grillo har en mere eller mindre intens strågul farve med grønlige reflekser. I næsen oplever du delikate blomster- og frugtaromaer, lidt tropiske, men med strejf af citrusfrugter som citron og grapefrugt, hvid fersken, gyldent æble og middelhavsaromatiske urter som timian og rosmarin.

Læs mere »
Nyhed

Fra vin til kunst

#Livet er et stort hjul, der drejer og drejer uden at stoppe, og hver gang det vender tilbage til sit udgangspunkt, fødes en ny revolutionær generation, overbevist om at være den første, der modarbejder systemet. Denne ungdommelige naivitet, som nogle gange fører til nonsens, har også ramt mig. Heldigvis.

Læs mere »
Scroll to Top

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos Groth & Persson

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.