Denne Rosso di Montepulciano har en ekstraordinær floralitet, friskhed og er en let drikkelig vin. Høsten foregår med manuel udvælgelse af druer fra midten af september når det gælder Merlot, mens Canaiolo og Sangiovese først høstes fra slutningen af september til de første ti dage af oktober. Gæringsprocessen er mellem 10 og 15 dage ved en kontrolleret temperatur. Malolaktisk gæring i ståltank. Modning i stål, store tønder og tonneaux følger i minimum 3 måneder.
Talosa – Rosso di Montepulciano
Kategorier Økologisk, Rødvin, Talosa
Mærker Rosso di Montepulciano, Sangiovese, Talosa, Toscana, Umberto Trombelli
172,00 kr.
Sangiovese, med 15% Merlot og Canaiolo, som giver en strejf af kirsebær og røde frugter. Merlot og Canaiolo blødgør Sangioveses tanniner. Farven er rubinrød med god koncentration. Duften skifter skarpt mellem noter af vilde bær og let visne roser
På lager: <i class="fa fa-lg fa-check " style="color:#6FA64C;"></i> Produktet er på lager
Yderligere produktinfo
Vægt | 1,5 kg |
---|---|
Årgang | |
Alkoholsprocent | 13,5% |
Drue | |
Passer godt med | Kalv, Kødretter, Roastbeef, Rødt kød |
Serveringstemperatur | 16 – 17 ° |
Volumen | 0.75l |